Buntovnik: Niall Horan krši zakon promotivnom fotkom za novi singl

Možda vam Niall Horan deluje kao miran momak kojem ne bi palo na pamet da se ne ponaša u skladu sa pravilima ali promo slika za njegov noi singl “Too Much To Ask” koji je od danas u prodaji govori nam suprotno, iako nema šanse da znate u čemu je problem!

Dobro pogledajte sliku koju je Niall tvitovao uz isečak iz pesme i recite nam da li vidite nešto što nije u redu? Deluje kao da je sve u redu zar ne? Verovali ili ne, Niallovo stojanje na stepanicama na ovaj način nije u skladu sa propisima londonskog metroa! Kako tamo piše, putnici se mole da na pokretnim stepenicama uvek stoje sa desne strane a to se radi za slučaj da neko mora da protrči, ukoliko u poslednjim momentima stiže na prevoz. Doduše, s obzirom da je fotka nastala rano ujutru i da nije bilo apsolutnog nikog, Niall nije imao kome da smeta!

Naravno, čitavu ovu priču su iz šale pokrenuli upravo Directioneri! Jedni brane Nialla da on i ne zna pravila, ali drugi podsećaju da se on i slikao par puta kako se vozi metroom pa su male šanse da zaista nije svestan toga. Neki tvrde da se Niall u stvari penje pa da je u tom slučaju zaista na desnoj strani ali drugi sugerišu da je to prilično glupo! Uvek je zanimljivo među Directionerima!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ostala samo Ari: Izabrani finalisti sa People's Choice Awards, Tay Biebs i Sel ispali! Duel Zayna i Nialla!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.