Dobrodošla! Demi Lovato danas nam je bliža za 9000 kilometara!

03-64

Lovatici, ako danaas osećate neku posebnu bliskost prema svom uzoru, to je zato što nam je ona danas na samo dva sata leta od Beograda! Demika je naime stigla avionom pravo iz Los Anđelesa u Pariz!

Demi je u grad inače došla zbog nastupa na ovogodišnjem NRJ muzičkom festivalu koji tradicionalno organizuje tamošnja radio stanica, a izgledala je zaista odlično u iscepanim farkama i sa kul cvikama! Ipak, najviše raduje što je ona bila odlično raspoložena, pa čak i voljna da podeli koji osmeh fotoreporterima! Generalno, američke zvezde uvek ističu kako se u Evropi osećaju bolje jer fotografi nisu ni približno toliko agresivni kao tamo!

01-73

02-70

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Neodoljivo: Demi Lovato i Fall Out Boy objavili spot za pesmu "Irresistible"! (video)
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Dobrodošla! Demi Lovato danas nam je bliža za 9000 kilometara!

    1. Pa ja sam Lovatic. Nisam iz Srbije ali svejedno mi je, ona je u Parizu, sad je bliže, ali isto mi dođe ako je u Parizu, Istanbulu ili u Torontu. Svejedno je ne mogu vidjeti…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.