Ema i Antonija su napravile vrlo neobičan test ličnosti: Da li više ličite na Tini ili Biebsa?

Bok, šaljem vam jedan test ličnosti koji sam napravila sa svojom najboljom prijateljicom Antonijom.

Ona je veliki Belieber, a ja Tinista, pa smo to spojile u jedan test. ?

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Fandom zbunjen: Šta znači nova Martinina slika i komentar?
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

28 thoughts on “Ema i Antonija su napravile vrlo neobičan test ličnosti: Da li više ličite na Tini ili Biebsa?

  1. TINI
    Ti si ista Tini!
    Kviz je bezveze jer te prvo pita jesi li musko ili zensko pa ja kliknem na zensko i logicno dobijem Tini a Tini ja nemamo nista zajednicko.

    1. Soy_Karolista ja sam kad sam opet radila kviz pritisla musko da vidim sta ce mi izaci i birala sam za muskarce i dobila sam TINi

  2. Tini. Famozo, imam pitanje za vas. Mozda je malo glupo ali postoji sajt celebrityphone.net ili .com i sa tog sajta sam htela da uzmem Arin broj, ali nisam sigurna da li je sajt bas siguran za koriscenje i da li mozda prenosi viruse ili nesto tome slicno. Uglavnom moje pitanje je imate li neki savet u vezi koriscenja tog sajta i da li ste imali iskustva sa takvim stvarima?

    1. Prevare! Zamisli čak i da je broj pravi – Ari bi dobijala na hiljade poziva svake sekunde i prvo što bi uradila jeste da baci taj broj i stavi novi. Ne radi se o tome da vas ne voli, ali zamisli sebe u toj situaciji, da te svakog dana bez prestanka zovu ljudi. Kad bi se ona javljala svima, bukvalno ne bi uspevala to da postigne čak i kad bi to radila 24 časa na dan.

  3. TINI
    Ti si ista Tini
    Kviz je pree i super što ste spojile idola. A ti Soy_KAROLISTA promisli prije nego li što napises. Razumijem da ne voliš Tini i nisi je htjela dobiti, ali ne možeš kriviti kviz za to jer je kviz jako jakoo dobar!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.