Već smislio plan: Niall Horan ode u rokere!

ONE DIRECTION

One Direction ostaće na okupu makar u narednih pola godine ali kako prenose mediji, sva četiri momka već imaju svoje solo planove, pa i Niall Horan.

“Niall nikad nije želeo da bude solista ali voleo bi da se okuša u rok vodama”, priča jedan insajder za britanski magazin Heat. “Priča o tome da stvori grupu s nekim svojim prijateljima u Irskoj a počeo s malim svirkama po toj zemlji. Neke pesme već su uradili. Stvarno im nije bitan novac – on može sve da finansira i da uživa u tome.” Kako prenosi isti izvor, izvesno je da će Liam započeti solo karijeru dok Harry uzima časove glume i planira selidbu na filmski ekran.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Devojke odlučile: Harry Styles se mnogo bolje oblači od Biebsa!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Već smislio plan: Niall Horan ode u rokere!

  1. AHAHAAHAHAHADGDSHAHAHDHAHAHHAHAHAHAHAHADGADGAHHHAAAAHAHAHAHAHHHA DA LI? AJME ISUSE STA DOZIVEH.. KADA CE PRESTATI DA PISU OVAKVR STVARI,A DOBRO ZNAJU STA SU MOMCI REKLI

    1. Pa neće da se izležavaju 🙂 Pauza ne podrazumeva da ne rade ništa već samo da se bave drugim stvarima u životu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.