Na godišnjicu venčanja: Muž ostavio Claire Holt, podneo zahtev za razvod!

Dok njen prijatelj iz serije “Vampirski dnevnici” Ian Somerhalder ima mnogo razloga za radost jer dočekuje svoje prvo dete, Claire Holt proživljava teške trenutke s obzirom da je njen muž Matthew Kaplan odlučio da je ostavi razvede se, i to dan pre nego što je trebalo da proslave godišnjicu braka!

Kako to obično biva, u dokumentima Matthew navodi da među njima postoje nepomirljive razlike. Nedelju dana kasnije, Claire se oporavila od šoka pa je takođe peko svog advokata tražila razvod i takođe navela nepomirljive razlike kao razlog.

Claire i Matthew godinama su bili par a konačno su se verili 2015. godine da bi se nakon godinu dana i venčali. Ovo je svakako iznenađenje jer je Matthew preko Instagrama nedavno čestitao Claire na ulozi u novoj seriji dok ona na ovoj društvenoj mreži samo kači fotke sa svojim društvom.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Clarie Holt otkriva detalje o raskidu Nine Dobrev i Iana Somerhaldera!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Na godišnjicu venčanja: Muž ostavio Claire Holt, podneo zahtev za razvod!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.