Pogledajte koliko je srećna: Biebs ispunio želju preslatkoj a teško bolesnoj Belieberki!

Na kraju svake godine Justin Bieber dobija priznanja za jednog od najvećih humanitaraca planete a mediji su po pravilu time iznenađeni. Kako i ne bi kad vrlo retko isprate sve što on čini za svoje Beliebere na “Purpose” turneji!

Just je tako pre par dana imao koncert u Panami koji je prošao u skladu sa ogromnim očekivanjima fandoma a nakon toga, on je u saradnji sa Make-a-wish fondacijom ugostio jednu devojčicu koja se bori za normalan život pa je uz njega makar na trenutak zaboravila da nije kao sva ostala deca.

Uostalom, pogledajte i Jusa, koliko srećno i bezbrižno deluje dok je grli, potpisuje joj majicu i razgovara sa njom pružajući joj bezbrižne trenutke. Ovakvi susreti umeju da potraju i po sat vremena tako da Belieberi kući odlaze prepuni utisaka i nadamo se, još voljniji da se izbore sa zdravstvenim problemima koji ih muče.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Nigde kao kod kuće: Biebs izviždan na dodeli "Juno Awards" u Kanadi! (VIDEO)
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Pogledajte koliko je srećna: Biebs ispunio želju preslatkoj a teško bolesnoj Belieberki!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.