Anamarija nam predstavlja svoj kviz o Tini!

Zdravo, ja sam Ana-Marija i ovo je moj prvi kviz. Odlučila sam napraviti o svom najvećem idolu, Tini❤ Nadam se da će vam se svidjeti!

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  O povratku 1D i gostovanjima Taylor Swift i Martine Stoessel: Pogledajte novi Famoza News na PocketTV-u!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

15 thoughts on “Anamarija nam predstavlja svoj kviz o Tini!

      1. Stalno je u kvizovima o Tini, a ja sam radila kviz o njoj pre neki dan i odgovor na pitanje "koji su joj bili omiljeni predmeti u skoli" je bio Istorija i povjest hahahaha

  1. Najdraže piće joj je Coca-cola a ne caj, no dobro si rekla mora ga piti da ne bi izgubila glas 🙂 A u istoriji nije volela da pamti datume, a ne godine!! Kako to neznas!
    19/19 🙂

  2. E vako ovo je grozno pola nije nista tacno a ti tu meni govoris da ja neznam ti neznas njena najdraza boja je crvena i tirkizna ako si znala i neznas kojA joj je najdraza serija njena najdraza serija se zove Teen Beach

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.