Valentina nam šalje svoj kviz o Tini!

Zdravo redakcijo Famoze, ja sam Valentina, imam 12 godina i volim vas gledati i čitati! Ovo je moj test,trudila sam se oko njega!?

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Šire se glasine: Da li je Tini Stoessel u vezi sa fudbalerom Rodrigom De Paulom?
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

11 thoughts on “Valentina nam šalje svoj kviz o Tini!

  1. Omiljeni grad joj je Buenos Arires, a ne London
    Bivši dečko je Peter, a ne Petar
    Pitanje njezina najveća turneja je… je glupo jer je u Budimpešti najbliže, a ne najveće
    Fanovi na Instagramu pisu: WHAT???
    Sljedeći put složi bolji kviz

  2. Uzassss!!!
    Bivsi decko joj se zvao peter a ne petar i nije ju varao nego su prekinuli zbog daljine,najveca turneja joj je u madridu,u budimpesti je najbliza,violetta uopste nije izdala francescu,fanovi na instagramu pisu da je leonu i tini san da imaju dete isuse oni nisu ni u vezi,leon se zove jorge,mama i tata je ne prate bas svagdje gde ide.
    da kao sto si napisala da cu uskoro sve znati , ja vec sve znam za razliku od tebe i znam kad je rodena u 11 satii!! Ti sad mislis da si tinista a pogledala si tek par epizoda violette i pogledala par vesti od tini ??!! uzasan kviz,nema ni jedno pitanje da je i na pola tacno!!! najgori kviz kojeg sam ikad uradilaaaa!!

  3. Njena najveca turneja je u Madridu. Ono sta fanovu pisu mi nista nije jasno. Roditelji je ne prate gde god da ide. Bivsi decko joj se zove Peter, a ne Petar. I raskinuli su zbog daljine, pisalo se da ju je varao, ali ne verujem. Jeste da imas 11 ili 12 godina, svejedno, ali su ovo najosnovnije stvari.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.