Prvi koncert Little Mixa nakon raskida: Perrie Edwards pleni samopouzdanjem na sceni!

LM7

Je li zaista prebolela Zayna ili se samo ponaša kao profesionalka?

Ljubavni jadi koji su snašli pevačicu nakon raskida veridbe, dosegli su vrhunac pre nekoliko dana tokom specijalnog nastupa benda održanog povodom četvorogodišnjice rada.

Ali danas svi stiču utisak da se Perrie Edwards potpuno oporavila nakon što je tom prilikom briznula u plač pevajući pesmu “The End” – a dokaz za ovu tvrdnju dobili smo na muzičkom festivalu Billboard Hot 100, prvom zvaničnom koncertnom nastupu Little Mixa nakon raskida veridbe između dvoje slavnih pevača. Ukratko, Perrie je na bini ponovo bila ona stara!

Šta više, na foto-snimanju držanom pred sam nastup, 22-godišnjakinja je prosto plenila samoupouzdanjem, slatko se smešeći i šaljući poljupce prema kameri u društvu svojih koleginica iz benda.

lm2

Nešto kasnije, identičan utisak ostavila je i na pozornici – odevena u srebrnu, seksi maksi-haljinu od lureksa, čiji su izrezi otkrivali Perriene duge noge i crno donje rublje – dok u njenom glasu nije bilo ni trunke patnje kroz koju je skoro prošla.

little-mix-at-billboard-hot-100-music-festival-in-jones-beach_4

Nakon svega, ne možemo a da se ne zapitamo je li Perrie zaista definitivno prebolela raskid sa Zaynom ili se na nastupu samo ponela kao prava profesionalka? Iskreno, nadamo se da je u pitanju ovo prvo.

Pročitajte još  Niko ne zna šta se desilo: Zayn Malik posećuje Gigi u invalidskim kolicima!

LM1

LM4

LM6

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.