Zauvek prijatelji: Anahi se porodila, Christian među prvima poslao dirljivu poruku!

Anahi je na društvenim mrežama objavila kako je u utorak postala mama dečaka Manuela a među prvima čestitku je dobila od svog kolege iz RBD-ja, Christiana Chaveza.

Anahi je uz fotku svoje bebice napisala, “Dobrodošao ljubavi naših života! Bog je tako dobar” a Christian joj je čestitao rečima, “Danas je rođen moj nećak, sin jedne od osoba kojima se jako divim, koje poštujem i volim. Hvala za svetlost koju unosiš”, napisao je on na Twitteru.

On joj je kasnije pisao i na Instagramu gde je nadahnuto konstatovao, “Danas je rođen poseban anđeo jer dolazi od drugog anđela koji tokom čitavog svog života misli samo na druge i koja nas je tokom karijere zasmejavala, terala da plačemo, pevala nam i igrama nas kako bi nas inspirisala i pomogla. Rekao sam to mnogo puta ali neće mi dosaditi da to pnavljam. Hvala bogu što su nam se putevi ukrstili i hvala što smo zajedno. Volim te drugarice”. Na to mu je Anahi odgovorila sa “Volim te svim srcem!” Nema sumnje da su čestitke do sad stigle i od ostatka grupe!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Anahi

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Treća runda počinje: Odaberi koju zvezdu će Ryan nacrtati!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.