Odmor i oporavak su završeni: Selena stigla u Los Anđeles, od ponedeljka radi punom parom!

cyfhg0awiaa0hrv

Selena Gomez zaista se oporavila u potpunosti a najbolje svedočanstvo za to jeste da se ona nakon kratkog odmora kod kuće u Teksasu već vratila za Los Anđeles gde je od ponedeljka čekaju brojne obaveze!

U Americi je u četvrtak bio praznik Dan nezavisnosti što su naravno svi iskoristili da ga spoje sa vikendom i tako ne rade četiri dana. Međutim, Sel se prethodne noći već vratila u Los Anđeles!

Konkretno, nju do kraja ove godine očekuje priprema za emitovanje serije “13 Reasons Why”, završetak novog albuma ali verovatno i pregovori za neke nove uloge! Naše Selenatore svakako najviše zanima šta će biti od turneje ali u ovom trenutku, čini se da ona nije prioritet. Nama ostaje da organizatore stalno podsećamo koliko je Sel popularna ovde i da iskoristimo svaki gram šanse da nam ona dođe!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Mia pravi akciju za Selenatore i Arianatore!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “Odmor i oporavak su završeni: Selena stigla u Los Anđeles, od ponedeljka radi punom parom!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.