Nema protekcije: Taylor Swift nije prošla audiciju za film!

12070931_910733302353594_639903626_n

Iako često imamo utisak da velike muzičke zvezde mogu da dobiju šta god požele, Taylor Swift koja je bila na audiciji za film “Les Miserables” dokaz je da to nije baš uvek tako!

Tay se bila prijavila za lik Eponine ali je na kraju ostala bez uloge jer je studio procenio da je od nje bila bolja potpuno nepoznata pozorišna glumica Samantha Barks. Ipak, kako kaže glumac Eddie Redmayne koji je dobio jednu od glavnih uloga, ona nije razočarala. “Bila je fantastična na toj audiciji. Zajedno smo pevali što je bilo veliki momenat za mene… Bila je neverovatna.”

Interesantno, Eddie je 2012. godine bio povezivan sa Taylor a sad je razvejao sve dileme poručivši, “Želim da te glasine odu u prošlost. Nikad nisam bio na dejtu sa njom.” Taylor je tokom svoje karijere već imala nekoliko manjih uloga u filmovima a ova u “Les Miserables” sigurno bi joj bila najveća do sad!

Pročitajte još  Famoza music chart #185 - Glasajte za sve pesme koje volite!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Nema protekcije: Taylor Swift nije prošla audiciju za film!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.