Poslednja šansa: Glasanje za finaliste AMA se završava večeras u 18h, podržite Ari, Biebsa, Sel, Shawna…

american-music-awards-logo

American Music Awards 2016 dešava se narednog vikenda a kad je reč o velikim fandomima, sa posebnom pažnjom će ga pratiti Selenatori, Belieberi i Arianatori s obzirom da njihove zvezde imaju pregršt nominacija. Zato, iskoristite poslednji da za glasanje jer se ono završava u 18h!

Glavni favorit ove godine je Drake sa 13 mnominacija, Biebs ih ima pet, Selena dve a Ariana jednu, ali onu za izvođača godine gde se bori upravo protiv Sel i Jusa. Napominjemo da glasanje preko sajta nije moguće osim ako živite u Americi ali zato to možete uraditi preko Twittera. Dovoljno je da tagujete zvezdu za koju glasate, napišete za koju kategoriju je glas i dodate na kraju hešteg #AMAs.

Ako vam nešto i dalje nije jasno, pogledajte primere pravilnih tvitova ispod a vodite računa i da se retvit računa kao vaš glas. Recimo, ako samo retvitujete glas za Jusa, to je isto kao i da ste sami otkucali poruku. Ipak, vodite računa da u toku dana možete glasati jedan jedini put u svakoj od kategorija. Ukoliko probate da glasate više puta, samo prvi glas će se računati! Dakle, možete glasati po jednom za Biebsa u svih njegovih pet kategorija ili za Sel u njene dve.

Ono što još treba znati da se u konkurenciji za muzičara godine sad nalazi 10 izvođača ali da će 14. novembra samo pet onih sa najviše glasova ostati u konkurenciji! Glasanje za preostalih pet završiće se 17. novembra u 18h po našem vremenu. Da biste znali za koga možete da glasate, pogledajte kompletnu listu nominacija ovde!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Famoza music chart #11
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Poslednja šansa: Glasanje za finaliste AMA se završava večeras u 18h, podržite Ari, Biebsa, Sel, Shawna…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.