Bićemo na licu mesta: Skup Arianatora je DANAS u 17h u Beogradu, Novom Sadu i Nišu!

ariana-grand-by-miles-diggs-photoshoot_2

Izuzetno dobar rezultat na našoj koncertnoj anketi pokazuje da su Arianatori već jedan od pet najvećih fandoma u čitavom regionu a oni će se zato okupiti u utorak, 25. avgusta kako bi pokazali da zaista žele njen koncert!

11888084_117335995281946_7120790195544167746_n

Kao što vidimo po slici, okupljanje se održava u tri najveća grada Srbije a pozvani su svi koji bi voleli da je vide kod nas. Famoza ekipa biće s vama na okupljanju u Novom Sadu a ukoliko budete raspoloženi, tad nam možete postavljati i pitanja u vezi koncerta a možemo i neka od njih preneti organizatoru s kojim bi trebalo uskoro da se vidimo.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Zvanični podaci: Justin Bieber najslušanija zvezda godine u Srbiji, sjajan rezultat Ari i Shawna Mendesa!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Bićemo na licu mesta: Skup Arianatora je DANAS u 17h u Beogradu, Novom Sadu i Nišu!

  1. Martina ce mozda doci kao solista 2016. , pisali su o tome u Zagreb ili Beograd (vrv beograd),Sumnjam da bi dosli u Crnu Goru zato sto tu ima stanovnika koliko ima u samom Beogradu. :

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.