Kids Choice Awards Argentina: Potpuna dominacija “Soy Lune”, zvezde “”Violette” ignorisane!

cur-idxw8aawjja

U Argentini je uoči vikenda održan “Teen Choice Awards” 2016. a ogroman razlog za zadovoljstvo imaju Karol, Ruggero i ekipa “Soy Lune” koje je ostvarila ogroman trijumf!

Ruggero Pasquarelli tako je poneo titulu najboljeg glumca, Karol Sevilla je najbolja glumica a “Soy Luna” je najbolja serija! Četvrto priznanje za seriju osvojila je Valentina Zenere koja je proglašena za omiljenog zloću!

Iako je u pitanju argentinska verzija šoua, interesantno je da su Martina Stoessel i Jorge Blanco ignorisani baš kao i “Violetta” iako je “Tini” film odavno bio u bioskopima a Jorge i Martina iza sebe imaju “Tini” album, odnosno više objavljenih singlova. Tome se svakako najviše obradovala Lali Esposito koja je lako osvojila priznanja za najbolju pevačicu i najboljeg izvođača! Više razloga za sreću ima 1D koji je osvojio priznanje za omiljenu grupu, pobedivši 5SOS, Jusa i Ari. Kompletan spisak dobitnika možete videti ovde

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

Danas 15. oktobra na famoza.net možete osvojiti jedan “Tini” CD Martine Stoessel. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Tini između 12 i 18h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, redakcija@famoza.net a u subject stavite “Tini CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Istorija se ponavlja: Disney već sprema zamenu za "Soy Lunu", "Es Aillen"!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

41 thoughts on “Kids Choice Awards Argentina: Potpuna dominacija “Soy Lune”, zvezde “”Violette” ignorisane!

      1. Šalila sam se xD poyy ? Podržavam obe serije, iako ću zauvek više voleti "Violettu"!! Hajde onda malo i ti budi prošlost sa njom, važi?? Nervira me to što stalno napadate ili jednu ili drugu seriju, a većina vas nije članica nijednog od ta dva fandoma. Hejt nije moj problem, već problem svih koji ga podržavaju jer oni onda imaju nekih psihičkih problema.
        P.S. Ispala.

        1. Bravo , u potpunosti se slažem sa tobom ! Nije prioritet da se svadjajuu , zar nee !
          – važno je da svi budemo zajedno , i zato sam ti ovo napisala .

          P. S ; Sada se i ti hraniš sa tim što se svadjamo , loša si osoba

        2. Ja nikad nisam nis rekla za Soy Lunu samo sad kad sam procitala komentare i zivecu u proslosti tebi u inat.Ma da kako da ne oni koj nisu clanovi ovih fandoma oni ili samo procitaju clanak ili samo predju vest a jedino famdom podrzi seriju i brani od hejtera

  1. Mislite pozitivno <3 Ruggelaria su pobjedili, Rugge je pobjedio kao bivša zvijezda iz Violette i Mechi je pjevala tamo
    Pa barem nesto!

  2. omgg ovo se ne moze nazvat popularno haloo!!??
    pa ovo je cisto sranje i nista vise , zapravo je najobicnija kopija!!

        1. Pa barem Violetta nema skoro nimalo sličnosti sa nekom drugom serijom, dok Soy Luna sa Violettom ima ihahaj sličnosti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.