Neviđeno: Jorge u sredu nastupa na televiziji a već u subotu došao na probu!

14627849_1300610946638137_1091822529_n

Kad zvezde pevaju na televiziji, one obično dođu par sati ranije kako bi obavile probe ali Jorge Blanco oborio je s nogu ljude s televizije ESPN jer je počeo da vežba u subotu iako je nastup tek u sredu!

Jorge zna da iza njega ne stoji jaka medijska mašinerija ali ima ogromnu želju da uspe i da se sam izbori za svoj status. Uostalom, i sama televizija objavila je tvit u kome potvrđuje da Jorge i njegova ekipa pružaju 150% kako bi se spremili za sredu!

Emitovanje u sredu naravno ide uživo a kako čujemo od dobro obaveštenih Jorgista, ideja je da on izvede potpuno novu pesmu pod nazivom “Dear”! Jorge se nada da će se fandomu dopasti ovo što je smislio a ako reakcije budu dobre, nema sumnje da će dobiti krila da požuri sa završetkom albuma i polaskom na turneju koja će zaista se nadamo, biti dostupna V-loverima širom našeg kontinenta.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Jorge Blanco: Želim da inspirišem!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.