Imamo dobitnicu “Dangerous Woman”!

img_2019

Arianatori su danas imali priliku da za svoju kolekciju osvoje CD koji još uvek nije u prodaji u Srbiji a s obzirom na broj tačnih odgovora, rekli bismo da ste bili veoma zainteresovani za njega!

Danas smo vam tražili da pronađete i objasnite dva pojma a oni su bili “Bruce Almighthy” (Arin omiljeni film) i “Osnapitzari” (naziv njenog YouTube kanala) pa verujemo da to nije bio pretežak zadatak.

Najbrža danas je bila Jana Š. a njoj ćemo album poslati nakon 25. septembra, kad podelimo i preostale albume! Šta sve delimo ovog meseca, pogledajte ovde

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Šta se dešava sa tužbom protiv Ariane Grande zbog pesme "7 Rings"?!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Imamo dobitnicu “Dangerous Woman”!

    1. Namojte misliti da je namesteno.Ali razumem to jer sam i ja isto mislila kada sam pocinjala.Bila sam uporna i CD je dosao u moje ruke.

  1. Famozo, da li možete objaviti i listu još nekoliko najbržih, da bismo i mi ostali koji smo poslali znali da li smo bili brzi ?❤

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.