Milica nam šalje ekspertski kviz o Tini!

CrRkC2QW8AAdoG5

“Zdravo Famoza.net 🙂 Šaljem vam svoj kviz po drugi put. Ovo je jedan veliki kviz o Tini i sadrži pitanja različite težine. ? Pozdrav!❤” napisala je Milica. Milica vam je inače poznata i kao urednica časopisa “We❤Tini” tako da ne treba ni da sumnjate da je ovaj kviz od 25 pitanja odličan!

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fun Test

FOTO: Gente

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Disney poručuje: Tini će biti megazvezda kao Sel, Demi ili Ari, "Violetta" je daleko popularnija od "Hannah Montana"!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

19 thoughts on “Milica nam šalje ekspertski kviz o Tini!

  1. 20/25 Tačni odgovori!
    Znaš skoro sve o Tini,Tini ti šalje jedan osmeh.
    Ovaj kviz je stvarno VRH!???
    Milice ti zaista puno pratis Tini…
    Vidi se da si se potrudila oko kviza!✌✌✌

  2. 16/25 Znaš sve o tini! tini ti šalje jedan osmeh!
    tinina najdraza boja je crvena a ne roza ko god da je ovo pisao nije tinista i nije dobro skoro pola pitanja!!! i tinin pprvi koncert je 12.06 kada i mom bratu koji je sad star isto godina ko i ona :)) zove se domagoj i ovde je pokraj mene sedi!!!!! :))

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.