Reperi iz kraja: Yasserstain ekipa izbacila novu pesmu i spot!

eef

Yasserstain ekipa na svojim lajv nastupima izvodi mnoge svoje pesme kao i čuveni rep battle sa Ciletom. U svoju kolekciju dodaće novu pesmu “Kalimero”. Ovaj puta iznenadili su nas novom hit numerom u kojoj Dex i Petar vode glavnu reč a Yasserstain im sudi na samom kraju klipa.

Sve je počelo u Dunavskom parku u Novom Sadu, kada su Yasser i Cile po prvi puta izbacili rep battle. Danas ekipa Yasserstain ima plejlistu sa mnogim pesmama koje za cilj imaju da kroz zabavu i edukuju decu.Najnovija pesma koju ćemo već na BTF slušati uživo prikazuje sukob mišićavog Dexa kojem je najvažnija masa i štrebera Petra kojem je primarni cilj da završi školu- najuspešniji.

Poenta pesme je uravnoteženost odnosno pronalaženje balansa što na samom kraju pesme poručuje i sam Milan, koji okončava ovaj sukob.

Autor: Filip Julian Lazarević Famoza.net
Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Omiljeni serijal se nastavlja: Yasserstain objavio "Zbog sira #26"
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Reperi iz kraja: Yasserstain ekipa izbacila novu pesmu i spot!

  1. Hahahhaha kako je sjajno, ja sam ovo videla pre nekoliko dana
    A najjaci su mi Milan na kraju i singer kad radi sklekove hahahhahah

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.