Neprijatno veče: Rihanna izviždana na koncertu, optužena da uopšte ne peva!

14052540_1623781607952558_896331729_n

Britanska publika na V Festivalu imala je tu sreću da u jednom danu vidi Justina Biebera i Rihannu ali oboje baš i neće pamtiti svoje nastupe po dobru.

Već smo pisali o tome kako je Jus bio optužen da nije pevao uživo tokom večeri a Rihanna je prošla još gore jer joj je publika zviždala pošto se na sceni pojavila sa skoro 30 minuta zakašnjenja. Iako to i nije tako strašno, britanska publika koja je navikla na stotine vrhunskih koncerata svake godine baš i nije tolerantna prema takvim stvarima.

Ubrzo zatim usledila je i bujica tvitova da ona uopšte ne peva uživo! “Rihanna samo otvara usta i to radi jako loše. Užas”, “Publika je smora” samo su neki od komentara. Međutim, ima i snimaka koji dokazuju da je RiRi sjajno pevala kao i da je atmosfera bila fenomenalna – uostalom, pogledajte kako je izgledalo izvođenje “Diamonds”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Rihanna

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Adele otvoreno: Plašim se da odem na Rihannin koncert!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Neprijatno veče: Rihanna izviždana na koncertu, optužena da uopšte ne peva!

  1. To su laži. Nije u redu što je zakasnila, ali da uopšte ne peva , baš je glupost. Riri ima glaščinu i zašto je ne bi iskoristila na koncertu?

  2. Ovim britancima ne treba nikad niko da dodje Rihanna i Justin na isti dan pa oni treba da im se zahvaljuju a oni prave ovakve stvari zalosno!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.