Da li bi vas prevario? Lažni Niall Horan naterao momka da propadne u zemlju!

36455E0700000578-0-image-a-98_1468507386237

Dobro je poznato da je Niall tokom leta u Engleskoj i da obilazi muzičke festivale pa je izvesni Ryan Johnston bio veoma srećan što je spazio na jednom od njih ove nedelje. Međutim, problem je stvari nisu bile tako ružičaste!

Ryan je na svom Instagramu objavio fotku koju vidite iznad uz komentar, “Još sam u šoku što sam naleteo na tebe Nialle, pravi si džentlmen. Nadam se da si uživao” a onda su ljudi počeli da mu sugeriše kako ovo ne da nije Niall već i da nije teško uočiti da momak na slici i ne liči previše na njega!

Imitator se inače zove Liam Fergusson i obožava da zbunjuje obične ljude koji za razliku od Directionera očigledno nisu u stanju da spaze lažnjaka. Ryan je u međuvremenu stavio svoj Instagram profil na private ali je makar našao snage da se našali pa mu u opisu piše, “Idiot koji je mislio da je upoznao Nialla na festivalu!”

Out for drinks??

A photo posted by liamfergusson (@liamfergusson) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Fergusson

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Kriju se: Liam Payne na dejtu sa 23 godine starijom manekenkom!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Da li bi vas prevario? Lažni Niall Horan naterao momka da propadne u zemlju!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.