Dosta mu je svega: Messi ponovo izgubio finale, ne igra više za Argentinu!

13355510_288240618182892_42057519_n

Argentina je noćas igrala finale prvenstva Amerike, Kopa Amerika a Lionel Messi još jednom je bio tragičar pa je izgubio i četvrto finale ovog takmičenja!

Argentina je važila za velikog favorita međutim, zvanično najbolji igrač sveta ponovo je razočarao. Tokom čitavog meča bio je nevidljiv a zbog simuliranja dobio je i žuti karton. Utakmica je završena sa 0:0 pa su o pobedniku odlučivali jedanaesterci a Messiju ni tu nije išlo pa je svoj penal promašio. Na kraju, Čile je slavio sa 4:2.

Leo je nakon svega bio vrlo depresivan pa je medijima poručio: “”Doneo sam odluku. To je to, mnogo sam pokušavao, trudio se, ali tako se trenutno osećam. Mnogo je tužno da nam se to opet dešava, a još sam ja promašio važan jedanaesterac. Da, to je to…” Messi je odigrao 113 utakmica za Argentinu i postao najbolji strelac u istoriji selekcije sa 55 golova. Međutim, nije uspeo da u reprezentaciji ostvari uspehe kao u klubu, osvojio je samo Olimpijske igre 2008, a izgubio je finale Svetskog prvenstva 2014. i tri finala Kopa Amerika, a ni u jednom finalu nisu postigli gol ni on, ni reprezentacija.

Pročitajte još  Dokazana krivica: Messi osuđen na 21 mesec zatvora!

Izostanak velikog trofeja sa Argentinom je jedina činjenica zbog koje mu mnogi osporavaju status možda i najboljeg fudbalera svih vremena, s obzirom da je njegov zemljak Diego Armando Maradona bio prvak sveta sa “Gaučosima”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Leo Messi

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Dosta mu je svega: Messi ponovo izgubio finale, ne igra više za Argentinu!

  1. Pa biće i svetsko prvenstvo, biće još toga, ima stvari u kojim se može pobediti. Mislim da gubitak nije razlog da se reprezentacija napusti, pogotovo što Argentina nema još neke posebne igrače, ako ode, oni će onda skroz da potonu. Njegova stvar, ali ja bih se borila za svoju zemlju bez obzira da li gubi ili pobeđuje.

    1. Argentina ima super igrače, to je baš jak tim, po imenima su najjači i bez njega. Nama se više čini da je problem u tome što svi misle da je Messi vođa na terenu i da sve on mora da uradi a takav pritisak mu očigledno jako smeta.

      1. Nisu najjaci,uz Messija napustili su Argentinu Angel di Maria, Lavezzi, Higuain, Biglia i Sergio Aguero,Javier Mascherano. :'(

  2. Bas mi je zao. Navijala sam za Argentinu i sigurno mu je bilo tesko, ali nmg da verujem da je ovo uradio. 🙁 🙁 🙁 🙁

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.