Veče za nezaborav: Tini održala dva besplatna koncerta, dobila platinastu ploču!

Ck0biTOXEAAmLlR

Martina Stoessel održala je u nedelju u svom Buenos Ajresu dva nezaboravna koncerta, prva u njenoj solo karijeri a pred V-loverima i Tinistima uručeno joj je i posebno priznanje!

Martina je dobila zlatnu i još vredniju platinastu ploču a sve jer je album “Tini” za manje od tri meseca već prodat u preko 100.000 primeraka širom sveta! Kad se zna da je Martina i dalje skroz nepoznata na dva najveća muzička tržišta, američkom i britanskom, ovaj uspeh postaje još značajniji!

Koncert je inače bio akustičan, bez silnog blještavila koji je pratio “Violetta Live” turneju a s obzirom da je reč o teatru gde se obično održavaju koncerti ozbiljne muzike i koji ne prima mnogo ljudi, to smo mogli i očekivati. Na osnovu par snimaka koji su dospeli u javnost, mogli smo da zaključimo samo da je Tini izvodila pesme sa aktuelnog albuma ali ne sumnjamo da bi na turneji bilo prostora i za pesme iz “Violette”!

Da je ovo bilo nešto više od koncerta govori i to što su u holu bile izložene haljine koje Martina nosi na nastupima, na crvenom tepihu ili čak na naslovnici albuma a verujemo da ih bez problema prepoznajete!

Pročitajte još  Pojavili se datumi Tinine evropske turneje na njenom Instagramu, ali da li su pravi?

Ck0RfBdWkAEBQqE

Ck0Se5SXAAABTV-

Ck0SfGtWkAANj7v

Ck0TwblXEAA4GHq

Ck0UtT9XIAAlliy

Ck0Xa8BWUAAZ1ZJ

CkycsucWsAAE_8U

CkxXF2bWgAAE7_i

CkxXFgPWYAAoqpG

CkxXFgqXEAAy_pV

CkxXFgXWEAYK4OA

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Veče za nezaborav: Tini održala dva besplatna koncerta, dobila platinastu ploču!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.