Nina nam šalje svoj kviz o Ariani Grande!

13413189_992843220833976_1558431728_n

“Hej! Ovo je moj kviz o mom idolu Ariani Grande.Sastoji se od 12 pitanja i nadam se da ce te ga objaviti!?”, napisala nam je Nina. Njen kviz sastoji se od 12 pitanja i verujemo da će dobro istestirati Arianatore!

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fun Test

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ariana produžila turneju, Arianatori razočarani zbog toga gde ona ide!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

17 thoughts on “Nina nam šalje svoj kviz o Ariani Grande!

  1. Imam 11/12 tačnih, a uopšte nisam Arianator niti fan lol, uopšte nije teško 🙂 Jedino mi nije jasno kako Ari nema brata? Možda grešim ali mislim da joj je brat neki Frenkie valjda?

  2. 11/12 Tačni odgovori!
    Obozavas Ari,znas skoro sve o njoj.Pravi si Arianator! Ari ti sale jedan veliki poljubac!

    I JA SALJEM ARI JEDAN VELIKI POLJUBAC :*
    Hahahhahah odlican kviz 🙂

  3. 12/12 Imam Arianin parfem, parfem od frenkija, njena oba cd-a, sminku, i tetka koja mi zivi u turskoj mi je narucila njenu modnu kolekciju!!! A pored toga imam i majce tipa: I'm arianator ili sa njenim likom. Takodje imam i ogrlicu kao ona i masku za tel i 41 njen poster i + me je noticed na instagramu!!! I jos sam sve to dobila na Novu godinu kad skoro niko (bar iz Srbije i okolnih zemalja) nije imao!!!! Ko mi ne veruje neka m nadje na instagramu @krsmanovicc_ ili ne facebooku pod imenom Nikolina Krsmanovic.❤️

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.