Nina nam šalje svoj kviz posvećen seriji “Vampirski dnevnici”!

The-Vampire-Diaries-Season-6-HD-Wallpaper

“Nadam se da ćete postaviti moj kviz ,dugo sam ga pravila a i obožavam ovu seriju!”, napisala nam je Nina. Kviz se inače sastoji od 17 pitanja i verujemo da će biti dovoljno izazovan čak i ako redovno pratite seriju!

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fun Test

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Jasmina šalje test ličnosti: Koji vampir bi ti bio idealan dečko?
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

15 thoughts on “Nina nam šalje svoj kviz posvećen seriji “Vampirski dnevnici”!

  1. Super kvizzz moraaaam priznati.Voljela bih kviz o Boni (Kat Graham). To mi je omiljena glumica. 17/17 Obožavam tu seriju. Samo tužno je to š to nema Elene (Nije Dobre. Puno fali svim BIG fanovima. Pizza.

  2. Mozeeeeeeeeeeee sledeci da bude o KAT GRAHAM!!! Moooooooooooooooooooooooooooooooooliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! Pozzz!!! I kviz je cool,i takodjer superr!!! <3<3<3 🙂 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.