Vaše zvezde za nedelju, 1. maj 2016. godine

BvMIaRTIcAATYLX

Svoj 36. rođendan danas slavi francuska pevačica Zaz.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)

Ne otkrivajte detalje iz svog intimnog života ljudima koje ne poznajete dovoljno dobro. Nije svako dobronameran pa je bolje da držite jezik za zubima. Prijatelji će čitavog dana tražiti vaše društvo. Ako prisustvujete nekom okupljanju ili proslavi, očekuje vas prijatan provod.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)

Iako će dan početi u tmurnom raspoloženju, brzo ćete se razvedriti. Shvatićete da nema smisla rasipati energiju na okolnosti izvan vašeg uticaja. Posvetite se lepšim stranama života. Opuštaće vas kuvanje, priprema kolača i druženje s najmilijima.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)

Okolina će imati velik uticaj na vaše raspoloženje pa se okružite veselim ljudima koji oko sebe šire pozitivnu energiju. Moguće je poznanstvo s privlačnim strancem koji je u turističkoj poseti. Spojiće vas sličan smisao za humor i ljubav prema putovanjima.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)

Nećete dozvoliti da vam išta pokvari raspoloženje. Iako biste mogli imati zdravstvenih tegoba, bićete optimistični i odlučni u nameri da se danas što bolje opustite. Igra s decom u obližnjem parku ili šetnja s voljenim pokazaće se sjajnim izborom.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)

Neke ljubavne veze zapašće u krizu. Bićete suviše umorni da biste održavali na životu odnos u kojem niste sretni pa bi ovo mogao biti konačan kraj. Podelite s dragim ljudima probleme koji vas tište. Osetićete veliko olakšanje nakon što s nekim porazgovarate.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)

Vaša intuicija bi vas danas mogla odvesti u pogrešnom smeru. Da li razmišljate da postupite kako kaže razum ili da ipak poslušate srce? Danas uradite suprotno od onoga što vam nalaže osećaj. Ako ste i dalje neodlučni, sačekajte neki povoljniji dan. Danas se opustite i ne razmišljajte niočemu.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)

Uživaćete u zajedničkim aktivnostima. Mnogi će iskoristiti praznike za odlazak na izlet ili u posetu porodici koja stanuje u drugom gradu. Samci će biti vrlo privlačni, a poznanstvo koje danas uspostave moglo bi se razviti u nešto ozbiljnije.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)

Većina zdravstvenih smetnji biće psihosomatske prirode pa iskoristite neradni dan kako biste se što bolje odmorili i opustili. Otiđite u šetnju ili na izlet u prirodu, jer bi vam to potpuno rasteretilo misli. Moguć je sukob s roditeljem.

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)

Odlučni u nameri da se što bolje zabavite, otići ćete s prijateljima na izlet ili organizovati roštiljanje. U dobrom društvu vreme će brzo proći. Ako ste u vezi, s voljenim ćete se dobro slagati, a zajednički trenuci biće prožeti smehom i dobrim raspoloženjem.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)

Pred vama je skroz prijatan dan. Odlično raspoloženje izmamiće vas iz kuće pa ćete uživati u vožnji bicikla, šetnji ili planinarenju. Mnogi će se susresti s prijateljima koje nisu dugo videli, dok će neki otići s voljenim na romantičan odmor.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)

Svideće vam se neko ko je popularan i otvoren, ali nakon kraćeg razgovora shvatićete da vam zapravo i nije toliko privlačan. Vaš odnos možda neće imati potencijala da se razvije u vezu, no to ne znači da ne možete postati prijatelji. Član porodiće trebaće vašu pomoć.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)

Osetićete potrebu za samoćom pa ćete se udaljiti od svih i posvetiti se svojim sitnim užicima. Opuštaće vas čitanje, slušanje muzike ili bavljenje hobijem kojim biste oslobodili svoj kreativni potencijal. Mnoge će obradovati poziv nekoga iz daleke prošlosti.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Vaše zvezde za nedelju, 1. maj 2016. godine

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.