Leonova pesma za Violettu: Jorge Blanco predstavio singl “Light Your Heart”!

jorge

Martina Stoessel nedavno je predstavila pesmu “Born to Shine” koja će se naći u filmu “Tini El Gran Cambio De Violetta” a Jorge je sad predstavio svoj spot i singl za “Light Your Heart” koji je takođe ima istu inspiraciju.

Dok gledamo video u kome su kadrovi susreta Violette i Leona, prosto je nemoguće a da vam emocije ne prorade, posebno kad Jorge izgovara: “Ako si ikad sumnjala, do sad bi trebalo da znaš. Uvek ću biti tu za tebe. Gde god da si, ko god pokušava da nas razdvoji, ja ću pokrenuti plamen u tvom srcu.” Jorge ovde zvuči toliko savršeno da će biti prava nepravda ako ova pesma ne bude veliki hit! Poslušajte je obavezno, garantujemo da ćete to učiniti nekoliko puta u nizu!

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Famoza music chart #34
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

10 thoughts on “Leonova pesma za Violettu: Jorge Blanco predstavio singl “Light Your Heart”!

  1. Pesmaa je vrhhhh aaaaaaaaaaaaa <3 <3 <3 PRELEPOOOOOOOOOOO?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????❤❤❤❤?????❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  2. ?????
    Moji utisci:
    1. Jorge je prelep ???
    2. Ludmi kralj ?
    3. Leonetta ?
    4. Kako igra i na konjuuuuuuuu aaaaa ???
    5. Preponosna sam na njega
    6. PRIJAVITE SE yt kanal i NABIJAJTE PREGLEDE!
    7. Zaljubila sam seee ???
    .
    .
    .

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.