Odlična ideja: Natalija nam šalje kviz o pesmama iz Violette!

En_Mi_Mundo

I dalje nam šaljete veliki broj kvizova o “Violetti” ali ovakav do sad nismo imali! Naša čitateljka Natalija posvetila ga isključivo pesmama iz serije i to iz prve sezone! Da li to znači i da je ovo jedan od najtežih kvizova posvećenih seriji do sad? Proverite i sami!

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Потез године: Samuel Nascimento iz "Violette" poslao tvit fandomu u Srbiji i to na ćirilici!!!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

12 thoughts on “Odlična ideja: Natalija nam šalje kviz o pesmama iz Violette!

  1. 10/10 Correct answers!
    BRAVO!! Čestitam! Doista si pravi V-Lovator!
    Nadam se da nije bilo teško! 🙂
    Zanimljiv i jedan veoma lak test 🙂

  2. Molim vas pogledajte mail već jednom , stalno vam šaljem mail-ove ali vi nikako da ih vidite ? Izvinite zbog ovoga , ali molim vas pogledajtee ?

    1. Vrlo rado, ali ja pratim u Hrvatskoj RTL Kockicu, a kod nje će 2. sezona tek u ljeto. Nisam gledala ostale sezone, pa ga ne mogu još napraviti. Ne brini, možda i budem. ?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.