Kendall Schmidt o Big Time Rushu: Vrata za okupljanje su otvorena!

12558917_937912422945821_892204887_n

Nakon što su članovi benda Big Time Rush otišli svako na svoju stranu, Kendall Schmidt obnovio je svoj bend Heffron Drive. Iako uživa u tome što više nije u centru pažnje, on veruje da će se Big Tim Rush vratiti!

“Muzika je moja prava ljubav a Heffron Drive mi je jako drag projekat”, priča on za Tgcom24. “Big Time Rush TV serija je završena priča ali za muziku su uvek otvorena vrata. Uvek ćemo biti bend i možda će se pojaviti način da opet nastupamo zajedno.” On ističe i kako ga za BTR vežu lepa sećanja iako nije sve uvek bilo idealno. “Za vreme boravka u BTR nekad sam se osećao potpuno slobodno a nekad je delovalo kao da nam drugi naređuju šta da radimo. Ipak, mislim da Big Time Rush ne bi postao ono što jeste da mi nismo toliko voleli to što smo radili.”

On kaže da je svestan toga kako Heffron Drive nikad neće imati takvu popularnost ali da mu to nije ni važno. “BTR je beskonačno poznatiji od Heffron Drivea ali nije pitanje koliko vas ljudi voli. Lepo je bilo pevati pred hiljadama ali i sad pred stotinama. Emocije su jače otkako sam u Heffronu Driveu jer se publika više uključuje”, zaključuje on.

Pročitajte još  Hvala što ste deo istorije: Stigle na stotine pitanja za Jamesa Maslowa, video intervju se snima u petak!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kendall Schmidt

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Kendall Schmidt o Big Time Rushu: Vrata za okupljanje su otvorena!

  1. Ja placem kada se sjetim da ih vise nema.
    Oni su najbolji bend ikada i uvijek ce biti.
    Posebno kada slusam pjesmu We Are.
    Ne samo bend bego i serija .
    Najj su i uvijek ce biti .
    Oni mi fale.
    I saljem poruku RUSHERIMA:
    ONI SU NAMA SVE A MI NJIMA SAMO JOS JEDAN MALI FAN.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.