On bi svuda: Samuel Nascimento izrazio želju da dođe u Crnu Goru!

12724886_545643732280079_2088959482_n

Samuel Nascimento stvarno ima sjajan odnos prema V-loverima! Naša čitateljka Nataša Ivović sad nam se javila i poručila kako joj je on rekao da želi da dođe u Crnu Goru!

Screenshot_2016-04-02-08-27-08

“Rekla sam Samuelu da je Crna Gora blizu Srbije, tj. da se graniči s njom i da ovdje ima dosta fanova koji bi voljeli da ga vide i on je rekao da će doći.???”, napisala nam je Nata. Nažalost, Samuelova dobra volja nije dovoljna – potrebno je da neko od organizatora plati njegov dolazak i obezbedi mu sve uslove da obiđe fanove kako u Crnoj Gori tako i u svim drugim zemljama. Naša redakcija već je obavestila sve organizatore u Srbiji ali nažalost, odgovora još uvek nema!

Fan action jeste rubrika za sve aktivnosti naših fandoma! Ukoliko pravite okupljanje ili akciju na društenim mrežama i želite da je reklamimo, ukoliko ste uspeli da zadobijete pažnju neke zvezde ili želite da nas obavestite o nekom uspehu vašeg fandoma, pišite nam na redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fan Action

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Gde smo sad: Koncerti Sel, Ari, Martine i Samuela, prodaja Tini CDa, intervju sa Lodo i Albom!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “On bi svuda: Samuel Nascimento izrazio želju da dođe u Crnu Goru!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.