Srećne li Directionerke: Harry je izgrlio, a potom platio večeru njenoj porodici! (FOTO)

1132467-46153I37730

“Tako sam neverovatno srećna,” napisala je obožavateljka koja je nedavno srela Hazzu u jednom restoranu!

Harry Styles ostvario je san jednoj devojčici – slikavši se s njom za selfi, a potom galantno plativši večeru njoj i njenoj porodici. Srećna Directionerka – na Tviteru poznata kao 94alwayshes, a pravo ime joj je Sofia – podelila je detalje ovog neobičnog susreta u restoranu, napisavši: “Upravo sam srela Harryja, j*** te, srela sam Harryja i jecam. Harry nam je čak platio i hranu – menadžer restorana je došao do našeg stola i rekao nam da je Harry platio našu večeru. Harry je bukvalno platio našu večeru,” uzbuđeno tvituje Sofia.

Sofia (desno) i njena mlađa sestra s Harryjem
Sofia (desno) i njena mlađa sestra s Harryjem

“Bio je jako fin, rukovao se s mojim ocem, a moja mlađa sestra mu je odmah potrčala u naručje i on se sagnuo da je zagrli. Zagrilila sam ga jedno četiri puta, a moji roditelji to nisu snimili na kameru, ali mogu vam reći da on grli najbolje. Video je koliko sam bila nervozna ali je bio divan, i glas mu je tako mek, a on je sav mekan i fin i sladak,” napisala je oduševljena Directionerka na kraju.

Pročitajte još  Bivša devojka ismeva Harryja Stylesa, Directioneri poludeli!

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Srećne li Directionerke: Harry je izgrlio, a potom platio večeru njenoj porodici! (FOTO)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.