Dokazuje li Jusova nova slika da Ari i on više nisu prijatelji?

12677518_170941186624607_283423160_n

Već smo pisali o tome kako Ariana Grande i Justin Bieber odavno nisu viđeni zajedno kao i da je to možda posledica toga što Ari više ne radi sa Scooterom Braunom. Zbog toga, mnogi misle da Jus sad namerno pokušava da je povredi!

Love u brotha

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Jus je tako objavio fotku na kojoj je zajedno sa njenim bivšim dečkom Big Seanom kojem je poslao i poruku “Volim te brate”. Pojedini mediji kao što je HollywoodLife navode kako ovo nije u redu jer je Biebs praktično stao na reperovu stranu umesto da podrži svoju drugaricu. Možda se oko svega diže prevelika buka ali priznaćete da jeste čudno što Ari i Biebs ni ne spominju jedno drugo već jako dugo!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Nakon razvoda od Daltona: Ariana Grande podelila uvid u svoj život u Londonu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Dokazuje li Jusova nova slika da Ari i on više nisu prijatelji?

  1. TO NIJE MOGUCE PA UZASTO PODRZAVAM JARIANU ALI OVO JE CINJENICA DA SU U LOSIM ODNOSIMA NADAM SE DA CE STE TO IZGLADITI JER CITAV DAN PLACEMMMMMM

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.