Ovo se dugo čekalo: Izašao je Zbog Sira #30!

12825960_475041456015907_1028053842_n

Ekipa Yasserstain izbacila je novi, dugoisčekivani nastavak serijala Zbog Sira. Naime, Milan Inić objavio je da će nova epizoda izaći u petak uveče, međutim onda su nam se javile njegova mama i sestra. Preuzele smo kanal za danas, jer Milan već tri dana ne dolazi na ručak, ne jede ko svet i ne odmara. Danas ima da legne na vreme da spava! A sutra postavlja taj svoj sir – napisale su u šali.

Milan ne bi bio Milan i morate priznati da bi nas sve zabrinuo kad ne bi zakasnio sa klipom, na neki događaj… Šalu na stranu, izašla je nova epizoda koja je po svemu sudeći bolja nego ikada. Pre svega traje skoro 20 minuta, tu su i presmešni ViscTV i moramo priznati da su nas mnogo nasmejali njihovim kaskaderstvom i neverovatnim veštinama, a Dexova pesmica pod segmentom Dexkordi preti da će postati hit, primetili smo i Mariju, Vladu , Davora, Petru i mnoge druge… Da ne bismo otkrivali previše, zavirite u novu epizodu- verujemo da jedva čekate.

Pročitajte još  Scenografija kao filmski set: Nekoliko meseci nakon snimanja Yasserstain konačno objavio klip!

Autor: Famoza.net, Filip Julian Lazarević
FOTO: Instagram/Yasserstain

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Ovo se dugo čekalo: Izašao je Zbog Sira #30!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.