I Tiji je potrebna pomoć: Pogledajte njenu audiciju za ples sa Jusom na koncertu u Zagrebu! (video)

tija

Naš region prepun je talentovanih Belieberki a među njima je Tija Tkalčević koja snimila plesnu audiciju za Biebsa nada se kako će ona biti izabrana da zapleše s njim tokom koncerta u Zagrebu.

Tija ima 14 godina i plesom se bavi već duže od decenije a pritom je i ogromna Belieberka! Ona ističe kako bi bila oduševljena time da nastupi na prepunom koncertu i nema nimalo straha od toga. Pogledajte njenu audiciju, odnosno kako pleše uz pesmu “Children” i pomozimo joj da taj video dođe do Jusovog tima koji će danas nakon 18h početi da pregleda snimke i bira po četvoro najboljih plesača iz svakog grada na kome će se turneja održati! Zato, gledajte njen video i retvitujte ga!

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube screnshot

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Famoza music chart #100 – Svakog dana glasajte za najbolju pesmu mladih zvezda svih vremena!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “I Tiji je potrebna pomoć: Pogledajte njenu audiciju za ples sa Jusom na koncertu u Zagrebu! (video)

  1. Poslala sam vam video u kome plesem ali sad kad vidim kako Tija i Rahela plesu nemam sanse jer sam kasno videla objavu pa nisam imala vremena da naucim lepo..

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.