Preselo mu: Izbila tuča nakon BRIT Awardsa, Biebs napustio zabavu!

12716721_1047404405310911_133737551_n

Justin Bieber imao je fantastično veče na BRIT Awardsu gde je osim savršenog nastupa osvojio i priznanje za najboljeg solo izvođača na svetu. Ipak, posle svega mu je ostao pomalo gorak ukus u ustima!

Naime, Biebs je nakon završetka događaja otišao na jedan afterparti organizovan upravo u čast njega i drugih zvezda ali tamo su izbili incidenti! “On je došao oko 1.35 ujutru gde su ga odveli do njegovog stola. Nije bio srećan što ga svi stalno slikaju pa su svetla zatamnjena”, piše Daily Mirror. “U jednom trenutku krenula je tuča u njegovom okruženju. Biebs je bio besan i sve se pretvorilo u haos. Bilo je mnogo guranja i čuškanja. Biebs je hteo da ostane ali je atmosfera bila jako napeta a u klubu je bilo previše ljudi. On je zato odjednom odlučio da ode”, stoji još u izjavi jednog svedoka čitavog događaja.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Biebs šokirao svet: Belieberi gotovo je, više se ne slikam sa vama!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.