Vaš dnevni horoskop za četvrtak, 28. januar 2016. godine

maxresdefault53

Calum Worthy – kanadski glumac koji se proslavio ulogom Deza u Diznijevoj seriji “Austin & Ally” – danas gasi 25 svećica na torti.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)
Prijateljima i članovima porodice trebaće tvoja pomoć, koju ćeš im pružiti čak i ako si umorna/umoran ili opterećena/opterećen obavezama. Snažan osećaj odgovornosti podstaknuće te da tuđe potrebe staviš ispred svojih. Pazi na ishranu i ne preteruj sa slatkišima ili belim hlebom.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)
Vreme ćeš najradije provoditi u društvu svoje bolje polovine. Razumećete se i bez mnogo reči i uživati u istim stvarima, pa će zajednički trenuci biti dragoceni. Polažeš li ispit ili pripremaš referat ili izlaganje, i sama/sam ćeš biti iznenađena/iznenađen sjajnim ishodom.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)
Pratiće te osećaj nemira i potištenosti. Umesto da bez razloga započinješ rasprave, nazovi blisku osobu i poveri joj se. Mnogo će ti značiti njene reči podrške. Neko će ti prići sa zanimljivom ponudom za saradnju na blogu ili Jutjub kanalu. Veruj svom instinktu.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)
Učestali pozivi prijatelja i znanaca obećavaju zanimljiv dan. Odazovi se pozivu u izlazak ili se oprobaj u nekoj novoj aktivnosti koja će uneti svežinu u tvoj život. Ako si singl, na pomolu je flert obeležen uzbudljivom komunikacijom i razmenom SMS ili Viber poruka.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)
Potreba za pažnjom i nežnošću odvući će te u zagrljaj osobe koja će ti pružiti mnogo lepih momenata, ali možda nije idealna za tebe. Suviše se direktno ponašaš u ophođenju s drugima pa bi se neko mogao naći povređenim, ali smatraćeš da je ta osoba osetljiva i ostati pri svom.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)
Poželjna/poželjan si i zračiš šarmom koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Skupi hrabrost i započni razgovor sa osobom koja te privlači, jer bi to mogao biti početak jedne lepe priče. Tražiš li honorarni izvor zarade ili novi izazov u sportu kojim se baviš, pružiće ti se prilika na koju čekaš.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)
Povrediće te nečija izjava ili postupak. Druga strana neće biti svesna šta je uradila pa joj daj do znanja da si razočarana/razočaran, umesto da ćutiš i povlačiš se u sebe. Nisi u punoj snazi pa ćeš izvršavati školske obaveze preko volje. Pazi da te nastavnik zbog toga ne ukori.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)
Vedre si i druželjubive prirode pa s tobom nikome neće biti dosadno. Osim što ćeš biti glavni zabavljač u društvu, prijatelji će znati da se na tebe mogu osloniti pa će ti prilaziti i u teškim trenucima. Ako očekuješ pošiljku ili pismo iz inostranstva, primićeš pozitivne vesti.

Pročitajte još  Anja nam šalje kviz o seriji "Austin & Ally"

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)
Uzrujaće te nepravda u školskoj sredini. Bićeš uverena/uveren da profesor favorizuje nekoga ko se manje trudi od tebe, ali tvoji pokušaji da skreneš pažnju na sebe – za sad će ostati uzaludni. Frustracija bi te mogla navesti na ispad pred čitavim odeljenjem. Obuzdaj temperament!

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)
Osećaćeš se odlično u svojoj koži i zračiti samopouzdanjem koje će drugima biti privlačno. Uživaćeš popularnost kod suprotnog pola pa priđi simpatiji i pozovi je u šetnju. Uspeh ćeš ostvarivati kroz neki vid saradnje sa inostranstvom ili kroz intelektualni rad van škole.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)
Nećeš ostavljati dobar utisak u nepoznatim društvima. Odavaćeš zatvorenu i povučenu osobu, iako je to daleko od istine. Okruži se bliskim ljudima kojima ne smetaju tvoja ćutljivost i česte promene raspoloženja. Pokušaj da izađeš iz rutine, jer pomalo zaboravljaš na spontani smeh i šalu.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)
Tvoja kreativnost bi bila visoka danas, inspirišući te da bojiš ili pišeš. Ako nisi u mogućnosti da zadovoljiš svoje potrebe, barem preduzmi neke male korake da osiguraš svoje mogućnosti. Šta misliš o prijavljivanju na neko predavanje ili pridruživanje nekoj grupi za pisanje ili slikanje?

Autor: Famoza.net
Foto: Disney Channel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Vaš dnevni horoskop za četvrtak, 28. januar 2016. godine

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.