Stiže podrška Novaku: Niall Horan doputovao u Melburn!

10514705_10154456506295187_1345461681625401142_n

Neke divne tradicije nikad ne treba menjati a jedna od njih nalaže da Niall Horan svake godine doputuje u Melburn gde prati završnicu Australijan Open na kojoj igra njegov veliki prijatelj, Novak Đoković!

To se događa i ovog puta jer je Niall stigao u ovaj veliki grad gde ima rođake a već je viđen i na jednom kriket meču. Nema sumnje da će Niallovu pažnju sad zauzeti tenis pa se uopšte nemojte začuditi ako ga noćas u 4 ujutru kad počinje Novakov meč budete videli u njegovoj svečanoj loži!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Poljubac koji je ućutkao Biebsove hejtere, LiLo, uvrede na račun 1D: Ovo su BRIT Awards momenti koje ćemo pamtiti!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Stiže podrška Novaku: Niall Horan doputovao u Melburn!

  1. Ovo je pravo prijateljstvo. Mislim da ako se ovako nastavi , imamo velike šanse da Novak popriča sa njima o dolazku na naš region. Ovo je sjajna prilika, samo treba da se iskoristi. Inače,oni su uvijek bili dobri koliko znam, ne čudi me ova vjest.!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.