Dovešće vas do suza: Otkrijte koliko je Louis Tomlinson učinio za smrtno obolelog dečaka!

maxresdefault

Mnogo je lepo čuti da neka slavna ličnost pomaže svoje fanove u nevolji, a čini nam se da na tom polju nema bolje osobe od Louisa iz 1D, koji je lično donirao preko tri miliona britanskih funti humanitarnoj organizaciji Believe In Magic!

Iako svim srcem podržava brojne fondacije koje pomažu smrtno oboleloj deci, Louis nije od onih koji je na sav glas pričaju o svom učešću u dobrotvornim akcijama… a nakon što smo saznali šta je sve učinio za dečaka po imenu Harvey, zavoleli smo ga još više.

Kako u magazinu Inquistr kaže Harveyeva mama, on i njegov brat Spencer rođeni su s daunovim sindromom, dok je Harvey oboleo i od agresivne forme raka nedugo pre svog petog rođendana, od čega je, nažalost, na kraju i preminuo, u novembru 2015. godine. Louis je počeo da pruža podršku Harveyu nakon što se njegova mama Johannah upoznala s majkom blizanaca na žurki organizacije Believe In Magic. U avgustu, Louis je pozvao čitavu Harveyevu porodicu na događaj pod nazivom Cinderella Ball, i tom prilikom im platio smeštaj u ekskluzivnom londonskom hotelu Langham kao i po meri krojena odela za dečake u modnoj kući Ralph Lauren, te svilenu haljinu za njihovu mamu.

Harveyeva majka otkriva, “Odlazak na bal bio je nešto što se događa samo u bajkama. Loius je poslao auto da nas preveze do dvorane. Na ulazu je bilo na stotine 1D fanova i, kad smo zakoračili na crveni tepih, Harvey se okrenuo prema njima i poklonio im se! Spencer se okrenuo prema publici i zanjihao zadnjicom. Svi su ih bodrili i tapšali im, bilo je magično.”

Pročitajte još  Imaju li oni sluha? Britanci stavili po dva albuma Jusa i 1D među 20 najgorih svih vremena!

Liam i Louis proveli su veče ćaskajući s klincima i na kraju su njihovoj porodici platili odmor u pariskom Diznilendu, gde su im se čak i pridružili na nekoliko dana. Sarah dodaje, “Dizniled je bio Harveyevo omiljeno mesto. Sva deca koja su bila tamo preko organizacije Believe in Magic dobila su po kofer prepun izuzetno lepe garderobe. Hotel u kom smo odseli bio je fenomenalan.” Osim što im je omogućio najlepši mogući godišnji odmor, Louis im je obezbedio i hotelski smeštaj u Londonu kad su se One Direction tamo našli na turneji, te je organizovao da oba dečaka na krevetu čeka po mikrofon. A sve to samo pokazuje koliko je Louis brižna i humana osoba. zar ne?

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Dovešće vas do suza: Otkrijte koliko je Louis Tomlinson učinio za smrtno obolelog dečaka!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.