Druga Taylor Swift: Upoznajte Tayinu sestru Taylor Swift!

2F99ADF600000578-3373581-image-a-98_1450987127826

OK, nije nikakvo čudo što na svetu postoje “obični” ljudi koji imaju isto ime i prezime kao neke slavne zvezde. Nije neobično ni kad neka osoba liči na zvezdu. Ipak, šta kažete na činjenicu da Taylor Swift ima sestru po imenu Taylor Swift?

Junakinja ove priče živi u američkoj državi Merilend i Taylor Swift joj je pravo ime. Iako voli da zapeva karaoke, ona je pre svega posvećena studijama a u slobodno vreme uči decu da plivaju. Od “prave” Taylor koja joj je (nerođena) sestra razlikuje se i po tome što je mlađa od nje pet godina. Manje slavna Taylor kaže da čak do nedavno baš i nije slušala svoju sestru. “Stvarno nisam bila fan ranije. Ne volim kantri ali mi se ‘1989’ dopao”, kaže ona.

2F99AE0200000578-3373581-image-a-103_1450987193420

Ipak, iznenađuje to što se zapravo nikad nije srela sa slavnom Taylor iako su njihovi očevi braća od ujaka. Ipak, oni nikad nisu bili bliski pa roditelji mmanje slavne Taylor nisu ni znali da je pet godina ranije već rođena jedna Taylor Swift! Kako priča studentkinja Taylor, ona je svojoj sestri napisala e-mail i dobila je odgovor ali sa čitavih godinu dana zakašnjenja! U njemu je pisalo: “Volim to što imamo isto ime i što smo rođaci! Žao mi je što ti tek sad odgovaram. Kaži tvojoj porodici da vas porodica Swift iz Tenesija pozdravlja!” Ona ipak dodaje da je upoznala pevačicu mamu i da se još uvek nada da će sresti i Taylor!

Pročitajte još  Taylor Swift: Mnogo Swiftieja je već uspelo da otkrije naziv mog novog albuma!

Autor: Famoza.net
FOTO: Taylor Rae Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Druga Taylor Swift: Upoznajte Tayinu sestru Taylor Swift!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.