Japanska ambasada smirila Swiftije: Taylor Swift stiže i na koncert u Tokiju i na Super Bowl!

Taylor Swift ima četiri zakazana koncerta u Tokiju od 7. do 10. februara, a već 11. je na programu u Las Vegasu veliko finale NFL lige (Super Bowl) u kojem će se sastati San Francisco 49ersi i Kansas City Chiefsi, za koje igra Taylorin dečko, Travis Kelce!

Pošto uznemireni obožavatelji već danima spekulišu da li će Tay uspeti u tako kratkom periodu da održi koncert u Japanu i otputuje na drugi kraj sveta da bodri Chiefse, Ambasada Japana u Vašingtonu rešila je da otkloni sve dileme i strahove da bi spektakl mogao biti otkazan. Naime, Ambasada je na mreži X potvrdila da pevačica neće imati problema da posle koncerta otputuje u Las Vegas i na vreme stigne na Super Bowl.

„Uprkos 12-časovnom letu i 17-časovnoj vremenskoj razlici, Ambasada Japana može sa sigurnošću da potvrdi da ako krene iz Tokija uveče posle koncerta, trebalo bi udobno da stigne u Las Vegas pre nego što počne Super Bowl“, navedeno je u saopštenju Ambasade. Ističu da znaju da su mnogi ljudi u Japanu uzbuđeni što će prisustvovati Taylorinoj koncertnoj turneji.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Taylor Swift izabrana za jednu od 100 najuticajnijih osoba na svetu, Shawn Mendes joj napisao odu!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.