Ne propustite spektakl: OfficialKEvents žurka se vraća u Beograd sa potpuno novom temom!

O nezaboravnom provodu koji smo imali u novembru na OfficialKEvents žurki već se pisalo – ovo je definitivno jedna od najposećenijih svetskih žurki koje smo ikada imali, a ništa manje posetilaca ne očekujemo ni ovaj put. Nova K-Events žurka zakazana je za 23. februar s početkom u 22h. Na žurku se može ući sve do 1 ujutru, a provod nas očekuje do ranih jutarnjih sati.

Još jednom napominjemo, kao što smo i do sada za svaki K-Event, da obavezno sa sobom ponesete lične karte jer na ulazu se vrši rigorozna provera – žurka je namenjena isključivo za punoletne. Ovoga puta imamo napomenu i kada je dres kod u pitanju, odnosno kako bi trebalo da se obučete – pošto je februar u znaku lunarne nove godine, svi ćemo se obući veselo, u kombinacije koje variraju od crvene do žute, kao što vidite i na promotivnom posteru žurke! Ne ustručavajte se da dođete veseli, nasmejani, i u crvenoj i žutoj boji!

Na našem Instagram nalogu, kao i do sad, možete naći giveaway na kom možete osvojiti dve karte za žurku! Kupovinu karata možete obaviti u Zappa Baru po ceni od 1500 dinara, ili onlajn po cenama od 822 do 1292 dinara (u zavisnosti od faze prodaje u kojoj budete nabavili kartu), a ako karata ostane i na ulazu u klub, karta će vas u tom slučaju koštati 2000 dinara. Naš savet je da kartu uzmete onlajn na ovom linku, i to što pre dok su još povoljne. Nadamo se da se ponovo vidimo u velikom broju i uopšte ne sumnjamo da će biti tako!

Pročitajte još  Da li je kompanija YG Entertainment potrošila više od 30 miliona dolara na obnovu ugovora sa BLACKPINK? Evo šta kaže njen portparol!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.