Mama Harrya Stylesa otkrila zašto je pevač obrijao glavu!

Mnoge obožavateljke nisu mogle da prepoznaju Harrya sa obrijanom glavom, a pojedine su čak ostale i zgrožene. Takođe, većina fanova se pita zašto je pevač odlučio da se otarasi svog zaštitinog znaka, a njegova majka je nedavno otkrila o čemu je zapravo reč!

Naime, jedna obožavateljka po imenu Maddie podelila je svoj susret sa Harryevom mamom u prodavnici nameštaja, a kako je njihova konverzacija tekla, pogledajte u nastavku:

Maddie: „Da li je Harry zaista obrijao glavu?“

Anne: „Da”.

Maddin otac: “Da li je to za film ili samo promene radi?“

Anne: „Zato što je na odmoru, želeo je promenu.”

Naravno, njen odgovor svakako nije mogao da ublaži razočaranje fanova, koji iznova govore kako ne mogu da prebole njegove loknice: “Svima koji postavljaju slike Harrya Stylesa sa obrijanom glavom, prestanite da me maltretirate emocionalno, mentalno i fizički“, “Harry Styles, zalepi svoju kosu upravo sada“, “Harry Styles, imaš 48 sati da pustiš kosu da ti poraste. Čak manje od 48 sati”, pisali su fanovi.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Stvaraju mu probleme: Ulaznice za koncerte Harryja Stylesa se preprodaju po internetu po duplo nižoj ceni!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.