Sprečavala ju je da se bavi drugim stvarima: Millie Bobbie Brown spremna da seriji “Stranger Things” kaže zbogom!

Glumica Millie Bobbie Brown stekla je ogromnu slavu sa nepunih 12 godina kada je dobila ulogu u popularnoj seriji “Stranger Things”, 2016. godine. Ali dok se serija priprema za petu i poslednju sezonu, Millie kaže da je spremna da je ostavi iza sebe, poredeći to sa završenom srednjom školom.

Naime, govoreći za magazin Glamour, Millie je rekla: „Kada ste spremni, kažete: ‘U redu, hajde da uradimo ovo. Hajde da se pozabavimo ovom poslednjom apsolventskom godinom. Idemo odavde’“. Takođe, glumica je istakla da je snimanje ove serije bilo poprilično dugo, kao i da ju je sprečavalo da se bavi drugim stvarima za koje kaže da je „strastvena“.

“ ‘Stranger Things’ oduzima mnogo vremena i sprečava me da stvaram priče za koje sam strastvena. Tako da sam spremna da kažem: ‘Hvala i zbogom’”. Millie otvoreno dodaje da neće biti tužna jer niko ne umire i naglašava: „Kada se završi, i dalje ću moći da viđam te ljude.“

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Imaju li oči? Mediji tvrde da je Millie Bobby Brown ista Ariana Grande!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.