Ona gleda, njen dragi pobeđuje: Taylor Swift se ponovo pojavila na utakmici Kansas City Chiefsa!

Od kada se prvi put pojavila na utakmici Kansas City Chiefsa, oni nižu samo pobede. Izgleda da im i te kako donese sreću svaki put kad se pojavi, a ono što je sigurno jeste da vrlo često privuče i veću pažnju od samog meča.

Naime, Taylor Swift je ponovo bila prisutna na susretu aktuelnog šampiona NFL-a u društvu Donne Kelce, majke jednog od najboljih ofanzivaca lige, ovog puta na stadionu Arrowhead i ekipa je upisala poprilično laganu pobedu nad Denver Broncosima 19:8. I pored toga treba konstatovati da tim nije odigrao najbolju partiju protiv jednog od najgorih klubova u ligi, ali je trijumf ono što će se pamtiti.

Razlika je napravljena već u prvom poluvremenu zahvaljujući jednom tačdaun dodavanju i fild golovima Harissona Butkera (13:0). Patrick Mahomes odigrao solidan meč sa prebačenih 303 jardi (30/40 pasova) uz po jedan tačdaun i intersepšn. Travis Kelce je briljirao naočigled svoje devojke Taylor, pošto je uhvatio devet lopti za ukupno 124 jardi.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Zašto je Emily Ratajkowski intervjuu Taylor Swift sa Ellen DeGeneres nazvala "neprijatnim"?
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.