Šta Ariani Grande ostaje posle razvoda?

Ariana Grande, koja je 18. septembra zvanično podnela zahtev za razvod od supruga Daltona Gomeza, traži od suda u Los Anđelesu da ispoštuje njihov predbračni ugovor, prema sudskim dokumentima do kojih je došao američki portal E! News.

Naime, Ariana je tražila da se izdržavanje supružnika i imovina dodeli u skladu sa njenim predbračnim ugovorom. Štaviše, pevačica je rekla da želi da se “razni nakit i druge lične stvari”, kao i zarada i akumulacije zarađene pre, tokom i nakon braka potvrde kao posebna imovina. Takođe je tražila da advokatske troškove plate i ona i Dalton. Pored toga, u dokumentima je navedeno da su se razišli 20. februara, a da su “nepomirljive razlike” razlog za to.

Što se tiče Daltona, on je istog dana podneo zahtev za razvod, u kojem je takođe naveo da je 20. februar datum kada su se rastali. Agent za nekretnine nije tražio izdržavanje supružnika, već je tražio da sud zadrži ovo pitanje.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Ima li kraja? Ariana Grande uradila ogromnu tetovažu na ruci!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

One thought on “Šta Ariani Grande ostaje posle razvoda?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.