Novi dečko Ariane Grande zvanično podneo zahtev za razvod od žene!

Iako su u braku od 2018. i imaju malog sina kojeg su dočekali prošlog avgusta, novi dečko Ariane Grande, Ethan Slater, i njegova supruga, Lilly Jay, se zvanično razvode.

Naime, Ethan je u sredu zvanično podneo papire u Njujorku, a što se Ariane tiče, ona je šokirala fanove okončavši dvogodišnji brak sa Daltonom Gomezom. Veruje se da su se pevačica i glumac zbližili na snimanju filma “Wicked”, koje je počelo prošle godine. Izvor blizak Ethanovoj bivšoj je nedavno za TMZ otkrio da je bila “potpuno šokirana” vestima i da se oseća kao da je njen suprug “napustio” njihovu porodicu. Takođe je rečeno da je uznemirena činjenicom da njihov sin neće imati oba roditelja uz sebe, kao i da je Ethan “potpuno okrenuo leđa svojoj porodici.”

Pored svega toga, drugi izvor tvrdi da “Ari i Ethan samo pokušavaju da se pritaje i poštuju svoje bivše dok nastavljaju da izlaze”. Doduše, još uvek nije jasno kada su počeli da se zabavljaju, ali se veruje da je sve počelo pre nekoliko meseci.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Ariana i Demi upravo rade na prvom duetu!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.