Snimanje filma “Wicked” prekinuto zbog štrajka u Holivudu!

Selo Bakingemšir, koje je Universal transformisao u živahno mesto za snimanje filma “Wicked”, koji predvode Ariana Grande i Cynthia Erivo, postalo je zemlja snova za glumačku ekipu koja vredno radi na produkciji. Ali pošto je štrajk glumaca stupio na snagu u petak ujutro, stotine glumaca napustilo je ovo selo i sada više liči na grad duhova.

Naime, ovaj film je u radu od kada je prvi put najavljen 2016. godine; jasno je da je zbog COVIDa bio veliki neuspeh, ali stvari su konačno izgledale kao blokbaster pre štrajka. Takođe, „Wicked“ bi trebalo da bude objavljen u novembru, ali ko zna da li će glumci i ekipa uspeti da prebrode štrajk na vreme.

U međuvremenu, očekuje se da će štrajk glumaca takođe zaustaviti snimanje drugih projekata u Velikoj Britaniji. Jedan od prvih značajnih filmova koji su pogođeni je “Deadpool 3”, koji je već obustavio snimanje. Pored toga, očekuje se da će “Beetlejuice 2”, “Speak No Evil” i “Avatar 3” uskoro takođe prestati sa snimanjem.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Ariana Grande se goji 30 kg za "Wicked", doktori zabrinuti
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.