Impresivno: Jungkook (BTS) će započeti solo karijeru koncertom u Njujorku!

Čim njegova solo pesma “Seven” bude objavljena, Jungkook će započeti letnju seriju koncerata u Central parku u Njujorku. Godišnji letnji koncert u organizaciji ABC tok šoua „Good Morning America“ održaće se 14. jula, baš kada njegov singl bude objavljen!

Naime, Jungkook će započeti koncert svojom zvaničnom solo debi numerom „Seven“, i to će biti njegovo prvo učešće na ovom događaju kao solo izvođač – njegov bend BTS pojavio se na istom 2019. U međuvremenu, njihova knjiga “Beyond the Story” stigla je na police knjižara u nedelju, i to na datum kada je formirana baza obožavatelja BTS-a, ARMY.

Knjiga od 500 stranica prati uspon benda do samog vrha, uključujući njihove godine pre debija (kao pripravnici) i njihove napore da osvoje ne samo Južnu Koreju, već i celi svet. Intervjui sa članovima tokom nekih od kontroverzi koje su usledile, kao što su obnavljanje ugovora ili problemi sa tekstovima nekih pesama, takođe su uključeni u knjigu.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Jungkook (BTS) sarađuje sa Justinom Bieberom? Viralne fotografije izazvale pomamnu spekulaciju fanova!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.