Zašto Taylor Lautner ne želi da “Twilight” dobije seriju?

Taylor Lautner se nije suzdržavao kada je podelio svoja razmišljanja o potencijalnoj TV adaptaciji “Twlight-a”! Naime, u podkastu “Chicks in the Office”, Taylor je priznao da je njegova prva reakcija kada je čuo za mogućnost nove adaptacije bila jednostavna: „Hm, to je zanimljivo“.

Ali, kada su Maria Ciuffe i Francesca Mariano izrazile svoje oklevanje, navodeći maestralan „nezgodan i suv” nastup Kristen Stewart u ulozi Belle Swan, Taylor se složio svim srcem. “Znam, znam. Teško je i mislim da se slažem sa vama. Ne znam šta imaju na umu”, podelio je.

I iako ne žele da “Twilight” bude pretočen u seriju, nije im bilo teško da se prisete nekih od Taylorovoh čuvenih rečenica iz filma. Konkretno, njegova rečenica „Gde si dođavola bio loca?“ popularna je više od decenije otkako je “Twilight: New Moon” objavljen 2009. “Nisam to razumeo. Još uvek ne znam. Sada znam da je to stvar, ali u početku nisam razumeo zašto ljudi traže da to kažem”, rekao je.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Vaš dnevni horoskop za četvrtak, 21. januar 2016. godine
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.