Bliži se 13. jun: BTS objavili trejler za proslavu njihove desetogodišnjice!

Pošto je desetogodišnjica BTS-a iza ugla, momci su juče objavili i zvanični trejler proslave! Naime, događaj u znak sećanja na desetogodišnji doprinos grupe muzičkoj industriji biće održan u parku Yeouido Hangang u danima nakon njihove godišnjice, navodi se u zvaničnom tizeru.

Iako se kaže da će proslava trajati od 12. do 25. juna, (a Seul biti obojen u ljubičasto, što je reprezentativna boja BTS-a), prava proslava će se odvijati u Yeouido parku. Štaviše, novi singl grupe, pod nazivom “Take Two”, biće objavljen 9. juna, što će samo ulepšati ceo događaj!

Što se tiče same grupe, sve do sada je objavila devet albuma i šest EP-a. Takođe, BTS je grupa koja je 5 puta nominovana za Grammy; a ovo u Južnoj Koreji do sada niko nije dostigao. Grupa je 2022. najavila da će se neko vreme fokusirati na solo aktivnosti – članovi će polako završavati obavezni vojni rok. Jin je bio prvi član koji se prijavio, a pratio ga je J-Hope.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Uskoro video o procesu: Suga dok slika priča o novom albumu BTS-a!
Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.